Mobilități academice realizate în USARB

Manuel López López, conferentiar la Universitatea din A Coruña, Spania, a realizat în perioada 9-13 mai 2022, un stagiu de mobilitate academică internațională în USARB.

În prima zi de aflare în USARB, domnul Manuel López López, a avut o întrevedere cu doamna Rector Natalia GAȘIȚOI, dr., conf. univ., doamna Valentina PRIȚCAN, prorector pentru activitatea științifică și relații internaționale, dr., conf. univ., angajații Departamentului de Relații Internaționale.

Beneficiarul de bursă de mobilitate academică Erasmus+ a realizat o vizita la Biblioteca Științifică a Universității, fiind ghidat de doamna Valentina Topalo, a explorat campusul USARB și s-a familiarizat cu specificul instituției.

Prelegerea publică a fost focalizată pe specificul sistemului de învățămînt superior din Spania, elucidarea particularităților distincte ale Universității de origine, programele de studii în care este implicat. Un loc aparte a revenit cercetării în inginerie și experiențelor profesionale a domnului conferențiar Manuel López López.

În data de 11 mai 2022, Manuel López López a realizat și o intrevedere cu Ina Ciobanu, decanul facultății și cadrele didactice de la catedra de profil.

Mobilitatea academică internațională este realizată cu suportul Departamentului de Relații Internaționale al USARB, Departamentului de Relații Internaționale al Universității din A Coruña și programul Erasmus+.

Distribuie acest articol