USARB și-a prezentat șefele de promoție 2022. „Vă mulțumesc că ați crezut în mine și că mi-ați dat o șansă de a mă afirma”

Ieri, 20 iulie, în cadrul ceremoniei de înmânare a diplomelor pentru absolvenții USARB au fost prezentate șefele de promoție 2022 – cea mai bună studentă de la fiecare facultate. 

Faceți cunoștință cu cele mai bune studente ale Universității de Stat „Alecu Russo” în anii de învățământ 2021-2022.

Virginia Guțu – Facultatea de Litere, specialitatea Limba și literature română și limba engleză.

„Faptul că mă aflu astăzi aici în calitate de șefă de promoție 2022 certifică în primul rând corectitudinea alegerii pe care am făcut-o. Sunt conștientă că în spatele reușitelor și performanțelor mele stau oameni care mi-au dat curaj și au crezut în mine. Dragi profesori, ați devenit pentru mine modele de urmat, modele de comportament, de atitudine, de verticalitate.”

Veronica Gușan – Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, specialitatea Matematică și informatică.

„Vreau să le mulțumesc profesorilor și părinților mei pentru susținere și pentru libertatea de alegere. Faptul că eu sunt profesoară de matematică este meritul dumneavoastră. Le mulțumesc colegilor mei de la universitate care au venit să mă susțină în această zi. Ceea ce am obținut este și meritul vostru.”

Anghelina Melenciuc – Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, specialitatea Pedagogie în Învățământ primar și pedagogie preșcolară.

„Ziua de azi va rămâne pentru totdeauna în memoria mea. Sunt extrem de recunoscătoare celor care reprezintă Universitatea de Stat «Alecu Russo» din Bălți. Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte promovează continuu comunicarea și colaborarea eficientă între profesori și studenți. Vă mulțumesc că ați crezut în mine și că mi-ați dat o șansă de a mă afirma.”

Natalia Manoil – Facultatea de Drept și Științe Sociale, specialitatea Drept.

„Îi mulțumesc universității pentru oportunitățile de studiere. Profesorii mei m-au ajutat să mă dezvolt atât în plan personal, cât și pe plan profesional. Doresc tuturor studenților pace, sănătate, să fie curajoși. Fiecare dintre noi trebuie să depună efort pentru a putea schimba lumea din jur.”

Aici premiile nu s-au terminat întrucât Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a ținut să le mulțumească și părinților pentru educarea acestor studente. 

Distribuie acest articol