Atmosferă incendiară pe scena Palatului de Cultură din Bălți

Dans, distracție și energie maximă a fost ieri seara la BALUL BOBOCILOR USARB 2022.

Cel mai importat eveniment studențesc al anului a avut loc laUniversitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.  A devenit o tradiție ca studenții USARB să surprindă cu petreceri de zile mari. Și de această dată, a fost un show de excepție.

După o pauză de 2 ani, evenimentul din acest an, a revenit într-un nou format, cu forțe noi, mai fastuos, mai dinamic și mai elegant.

Sute de glasuri ale celor prezenți la eveniment au provocat o adevărată isterie euforică. Atmosfera incendiară a făcut ca toată atenţia să fie atrasă spre scenă.

Studenţii s-au distrat cum au ştiut ei mai bine,  pe ritmuri  de dans și de voie bună.

La eveniment au participat 4 echipe de studenți de la cele patru facultăți:

Facultatea de Litere

Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului

Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte

Facultatea de Drept și Științe Sociale

 Boboceii USARB au fost evaluați de către juriu la 3 probe: prezentarea, tema pentru acasă și proba de ingeniozitate (dansul).

Membrii juriului:

Onorina Tănase, directorul Teatrului Național ,,Vasile Alecsandri” din Bălți;

Olga Cinkivskaia, directorul Palatului de Cultură din Bălți;

Stela Pripa, directorul Centrului de Ionovare și Transfer Tehnologic din cadrul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți;

Iurii Beșliu, directorul Surcursalei SA Moldindconbank Bălți;

Vadim Bubulici, manager de formare al ICS DRA Draexlmaier Automotive SRL.

În cadrul ediție din acest an, juriul a decis că toate echipele au fost învingătoare.  Cei mai carismatici au fost studenții de la Facultatea de Litere, cei mai ingenioși – tinerii de la Facultatea de Științe Reale, Economice şi ale Mediului, cei de la Facultatea de Ştiințe ale Educației, Psihologie şi Arte au fost cei mai artistici, iar cei mai magnifici – echipa Facultății de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Echipele de bobocei au primit diplome și trofee, iar premiul mare va fi o excursie la Târgul de Crăciun la Iași (România).

Pe scenă au mai urcat Colectivul de dans IMPERIA și renumitul chitarist din Bălți, Viktor Granețki.

Parteneri generali ai evenimentului: SA Moldindconbanc; Draexlmaier Automotive SRL; Primăria municipiului Bălți

Parteneri media: TV News; TV Nord

Tradiționalul Bal al Bobocilor este un eveniment realizat de Secția pentru educație, cultură și viață studențească în colaborare cu Autoguvernarea studenților Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți (ASUSARB), care promovează tinerele talente în rândul studenților, viața activă, implicarea socială și comunicarea între tineri prin participarea la aceste activităţi cultural-artistice.

 

 

Distribuie acest articol