Medalii și diplome de Onoare pentru angajații USARB!

În data de 22 decembrie 2022, la Academia de Științe a Moldovei a avut loc ședința festivă de totalizare a anului științific 2022. Președintele AȘM, acad. Ion TIGHINEANU a consemnat faptul că cercetătorii au dat dovadă de responsabilitate și productivitate în anul 2022, au venit cu rezultate frumoase pe final de an și au fost menționați cu distincții conferite de Prezidiul AȘM. 

Medalia „Nicolae Milescu Spătarul” a fost conferită domnului dr. hab, prof. univ. Gheorghe POPA pentru pentru realizări științifice relevante, pregătirea cadrelor de înaltă calificare și promovarea științelor filologice pe plan național și internațional, precum și cu prilejul aniversării a 70-a din ziua nașterii.

Diploma de Onoare a fost conferită doamnei dr., conf.univ., rector al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Natalia GAȘIȚOI pentru realizări relevante în activitatea de cercetare și managerială, pregătirea cadrelor de înaltă calificare și promovarea științelor matematice pe plan național și internațional.

Felicitări și cele mai frumoase gânduri de pace, noi împliniri, bunăstare, optimism și bucurii alături de cei dragi! VivatCrescatFloreat!


 

Distribuie acest articol