Vino să faci și să admiri ceea ce faci împreună cu USARB!

„Muzeul Informațiilor Mele și al Lucrurilor Mele” (eng. The Museum of My Information and My Things), un centru de inovație pentru elevii din zona de nord a Moldovei, a fost deschis oficial  în incinta Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. Acest spațiul creativ a fost creat cu suportul financiar al Departamentului de Stat prin intermediul grantului “YouthPreneurship and YouthNovation through Community Engagement and American Values Promotion” (SMD70022GR0041).

La ceremonia de deschidere au participat Natalia Gașițoi, conf. univ, dr., Rectorul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și Brian Asmus, Atașatul Cultural, Ambasada SUA în Moldova.

Reprezentând o punte între Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și alte instituții de învățământ superior și preuniversitar din țară și străinătate, această inițiativă a lectorului universitar, dr. Victoria Mascaliuc fost susținută de către Natalia Gașițoi, conf. univ., dr., Rectorul USARB, Valentina Pritcan, conf. univ., dr., Prorector pentru Activitate Științifică și Relații Internaționale și Oxana Chira, conf. univ., dr., Șefa Catedrei de Filologie Engleză și Germană.

Victoria Mascaliuc, coordonatorul muzeului, și-a exprimat aprecierea și cea mai profundă recunoștință pentru deschiderea Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți spre implementarea a noi proiecte transdisciplinare.

Distribuie acest articol