Diplome de Onoare cu ocazia Zilei Internaționale a femeilor și a fetelor cu activități în domeniul științei

Astăzi, la nivel mondial este marcată Ziua Internațională a femeilor și a fetelor cu activități în domeniul științei. Administrația universității adresează un mesaj de felicitare și înaltă apreciere pentru doamnele și domnișoarele din USARB, care activează și studiază în domeniul științei și cercetării!

Cu această ocazie, 42 de cercetătoare din Republica Moldova au participat în data de 10 februarie 2023, la festivitatea dedicată Zilei Internaționale a Femeilor și Fetelor în Știință, organizată de Ministerul Educației și Cercetării.

În cadrul festivității, domnul Anatolie Topală, ministrul Educației și Cercetării i-a înmânat doamnei Viorica Cebotaroș, doctor în filologie, conferențiar universitar la Catedra de filologie engleză și germană, Diploma de Onoare a Ministerului Educaţiei şi Cercetării, în semn de înaltă recunoştinţă şi apreciere a activităţii prodigioase în domeniul cercetării și inovării și cu prilejul Zilei Internaționale a femeilor și fetelor din domeniul Științei.

Felicitări, stimată doamnă Viorica Cebotaroș! Felicitări doamnelor și domnișoarelor din USARB, care activează și studiază în domeniul științei și cercetării! Scientia potentia est! 

Distribuie acest articol