Vizita vicepremierului Nicu POPESCU la USARB!

În data de 4 aprilie 2023, Sala de Conferințe a Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic NORTEK a găzduit întrevederea domnului Nicu POPESCU, vicepremier, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova cu studenții, personalul academic și administrativ al Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi, cu elevii și pedagogii Colegiului Pedagogic ,,Ion Creangă” din Bălți.

Dialogul interactiv a scos în evidență subiecte axate integrarea europeană, relații internaționale, afaceri externe, provocări și reușite.

Vicepremierul le-a vorbit tinerilor despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele semnificative pe care le înregistrează țara noastră în implementarea recomandărilor Comisiei Europene și alinierea la acquis-ul comunitar.

Nicu POPESCU a  mulțumit tinerilor și personalului științifico-didactic pentru dialogul interesant, întrebările adresate și a încurajat  implicarea activă și consolidarea eforturilor pentru prosperitatea țării noastre și integrarea Republica Moldova în marea familie europeană.

Distribuie acest articol