Școala internațională de vară pentru sustenabilitate, 2023

Școala Internațională de Vară pentru Sustenabilitate 2023 se va desfășura în perioada 26 iunie – 1 iulie, în Weiden in der Oberpfalz, Germania.

1 săptămână, 30 de studenți internaționali, 3 provocări de afaceri din viața reală și câțiva experți în sustenabilitate.

De ce? Alăturați-vă nouă pentru a învăța, a împărtăși, a dezvolta și a implementa concepte de sustenabilitate! Pe lângă faptul că lucrați la proiecte din viața reală și profitați de sesiunile virtuale și la fața locului, veți lucra pentru un client industrial și veți exersa lucrul în echipe pentru a găsi modalități de a-și atinge obiectivele de sustenabilitate. Încurajăm să gândim în afara cutiei și să căutăm rezultate realiste, orientate spre aplicații.Până la sfârșitul programului, veți dobândi o înțelegere mai profundă a provocărilor și oportunităților în sustenabilitate, precum și abilități practice care pot fi aplicate în cariera și viața personală.

Cine? 30 de studenți internaționali, 1 companie, 3 profesori și mai mulți experți în sustenabilitate și abilități cheie pentru managementul proiectelor și munca în echipă se reunesc pentru a învăța, experimenta, împărtăși și implementa concepte de sustenabilitate.

Unde? Work&Play: Weiden Campus al OTH Amberg-Weiden (Weiden i.d. Opf., Germania) și BHS Corrugated Maschinen- und Anlagenbau GmbH (Weiherhammer, Germania). Cazare în frumosul centru medieval al orașului Weiden, Germania.

Cerințe:

  • limba: engleză (nivel minim B2 în conformitate cu Cadrul european comun de referință pentru limbi străine)
  • participarea cu succes la un pre-test

Cheltuieli:

Fără taxe. Costurile de cazare, toate micul dejun, prânzul și o cină sunt de asemenea suportate de organizație

Aplicație: www.oth-aw.de/summerschool  (data limită: 15 mai 2023)

 

Distribuie acest articol