Un nou program de master – ,,Finanțe și Management Informațional”

Centrul Academic Bavarez pentru Europa Centrală, de Est și de Sud-Est BAYHOST informează despre noul program de master în „Finanțe și Management Informațional – FIM” (120 de credite), la Universitatea Internațională Kutaisi, care este una dintre universitățile de stat cu cea mai rapidă creștere și una din cele mai căutate din Georgia astăzi.

Concentrațiile pe care le include programul FIM sunt diferite și specifice:

  • Finanțe cantitative – (QF);
  • Management financiar – (FM);
  • Ingineria sistemelor informatice și de afaceri – (BISE),

Programul FIM este bogat în cursuri de formare precum Business Process Management & Digital Inovation, Data Analytics and Financial Econometrics, Machine Learning, Digital Disruption, Inovation and Transformation, Blockchain Based Systems Engineering, Cantitative Finance, Applied Risk Management etc. Programul va fi implementat în limba engleză.

Conducătorul programului FIM la KIU este profesorul Rudi Zagst, care deține Catedra de Finanțe Matematice la Universitatea Tehnică din München (TUМ) și este co-fondatorul programului FIM la TUM. Co-conducătorul programului este șeful Școlii Internaționale de Management din Kutaisi și al programului de licență în management, doctor în științe economice, profesor Natia Zedginidze-Jishkariani. Personalul academic internațional va fi implicat în program de la Universitatea Tehnică din München, Universitatea din Toronto și alte instituții de învățământ superior.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web KIU:

 https://www.kiu.edu.ge/eng/program/detailed/355/Finance-and-Information-Management,-MSc Date de contact: fim@kiu.edu.ge

Distribuie acest articol