ARIPI DE EROI ÎNFRĂȚIȚI SUN TRICOLORSesiunea I  „ Istoria și memoria parașutismului românesc”.

Fundația „General Grigore Baștan” în colaborare cu Primăria Coșcodeni și Universitatea de Stat „Alecu Russo”, are onoarea și deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la activitățile desfășurate marți, 23 mai 2023, începând cu ora 9.00, la evenimentul ARIPI DE EROI ÎNFRĂȚIȚI SUN TRICOLORSesiunea I  „ Istoria și memoria parașutismului românesc”.

Suntem onorați să vă avem alături atât la placa memorială a primului general parașutist al României – Grigore Baștan- din comuna natală a acestuia, Coșcodeni, cât și la simpozionul de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Activitatea desfășurată în s. Flămînzeni, com. Coșcodeni, r-ul Sîngerei

Ora 9.00 – începerea ceremoniei care include intonarea imnurilor de stat, serviciu religios, alocutiuni, depuneri de coroane și flori la placa memorială general-maior Grigore BAȘTAN, sesiune fotografii.

Ora 10.30 – închiderea ceremoniei

Activitatea desfășurată în cardul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți

Ora 12.30 – Deschiderea simpozionului care include alocuțiuni, prezentarea lucrărilor, acordare distinctii, sesiune de fotografii

Ora 14.20 – închiderea evenimentului

​VĂ AȘTEPTĂM cu drag să aducem împreună un omagiu generalului-maior parașutist GRIGORE BAȘTAN, care pentru Armata României va rămâne „părintele parașutiștilor militari”, poate, unul din cei mai iubiți comandanți!

 

Distribuie acest articol