Programul de Inteligență competitivă din cadrul proiectului CONNECT, ediția a III-a

Organizatorii și participanții USARB la Programul de Inteligență competitivă în cadrul proiectului CONNECT, ediția a III-a, reuniți în sesiunea de analiză a rigorilor de pregătire pentru Competiția Națională a ideilor  de afaceri, urmată de participarea la Pitching-ul Internațional.

Un moment oportun de explorare a specificului Programului de Inteligență competitivă, modului în care învățarea asincronă este combinată cu evenimente sincrone, prezentarea conținuturilor  cursurilor din Program: pre-accelerare a afacerii, accelerare a afacerii, dezvoltarea abilităților digitale, Leadership și abilități artistice.

Parcurgerea responsabilă a programului facilitează pregătirea pentru Competiția Națională a ideilor  de afaceri, urmată de participarea la Pitching-ul Internațional.

Programul de Inteligență competitivă este elaborat și organizat în cadrul proiectului #CONNECT ,,Connecting universities-industry through smart entrepreneurial cooperation and competitive intelligence of students in Moldova, Georgia and Armenia”, nr. 617393-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-JP, finanțat de UE prin programul Erasmus+ https://connecterasmus.com/

Detalii despre Program:

http://usarbconnect.tilda.ws/?fbclid=IwAR2hueBunuT2SuZaGsVgNW7qlUyQUrBybzt5PeEVwBlUWky8hHD4bKRhx9o

Pentru detalii suplimentare contactați coordonatorul instituțional al proiectului CONNECT, USARB, Valentina Prițcan. Date de contact: valentina.pritcan@gmail.com  069322482

Distribuie acest articol