Programul de Educație Civică pentru Cluburile Universitare
🎓 Îți dorești să devii un cetățean activ și să contribui la dezvoltarea comunității tale? Ești student la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și vrei să-ți dezvolți cunoștințele și abilitățile pentru a face o schimbare în societate? Te invităm să faci parte din Programul de Educație Civică pentru Cluburile Universitare!
📚 Scopul nostru este să sporim educația civică în rândul studenților, oferindu-le oportunități de învățare și implicare activă în comunitățile lor. Activitățile clubului includ lecții, discuții, dezbateri și vizite de studii în instituții publice pentru a încuraja participarea studenților în problemele locale, dar și o școală de vară cu instruiri tematice.
📅 Perioada de implementare: 8 weekend-uri, Ianuarie – Mai 2024.
Programul va reuni 50 de tineri activi pentru traininguri, iar pentru școala de vară vor fi selectați 15-20 de participanți.
📌 Participanții vor învăța despre: rolul tinerilor și implicarea lor în activitățile comunitare; procesul de dezvoltare a planului strategic și a structurii organizaționale; management financiar; practici de advocacy eficient, strategii de comunicare și marketing social.
📝Completează formularul de înscriere până pe 8 decembrie – https://cutt.ly/PwIuEY5G și alătură-te nouă în această călătorie de dezvoltare personală și civică!
Împreună, putem face o schimbare reală în comunitate!
Distribuie acest articol