​​Studenții de la USARB, se pot înscrie într-un program de educație civică, organizat de Institutul Republican Internațional.

📚 Scopul programului este de a spori educația civică în rândul studenților, oferindu-le oportunități de învățare și implicare activă în comunitățile lor. Activitățile clubului includ lecții, discuții, dezbateri și vizite de studii în instituții publice pentru a încuraja participarea studenților în problemele locale, dar și o școală de vară cu instruiri tematice.

📅 Perioada de implementare: 8 weekend-uri, Ianuarie – Mai 2024.

Programul va reuni 50 de tineri activi pentru traininguri, iar pentru școala de vară vor fi selectați 15-20 de participanți.

📌 Participanții vor învăța despre: rolul tinerilor și implicarea lor în activitățile comunitare; procesul de dezvoltare a planului strategic și a structurii organizaționale; management financiar; practici de advocacy eficient, strategii de comunicare și marketing social.

📝Completează formularul de înscriere până pe 8 decembrie – https://cutt.ly/PwIuEY5G și alătură-te nouă în această călătorie de dezvoltare personală și civică!

Împreună, putem face o schimbare reală în comunitate!

Distribuie acest articol