Studenții bălțeni au participat la Campionatul Național ,,Pro Integritate”
👥Un grup de studenți de la Facultatea de Drept și Științe Sociale – USARB au reprezentat  USARB – Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți  la 
Campionatului final al Quiz-ului ”Pro Integritate”, organizat de Centrul Național Anticorupție 
🏅Tinerii au concurat cu alte  echipe de studenți, finaliste ale concursurilor desfășurate pe parcursul semestrului I al anului de studii, înregistrând cele mai multe răspunsuri corecte. Învingătorii s-au ales cu premii de la partenerii de proiect și cu diplome de apreciere din partea CNA.
🎯Amintim că pe parcursul semestrului I al anului de învățământ, CNA a organizat 12 quiz-uri la care au participat în jur de 2500 de studenți.
📱Aplicația Quiz ”Pro Integritate” este un joc creat pentru a verifica, într-un mod interactiv și distractive, cunoștințele despre premisele corupției, mecanismele de denunțare a actelor de corupție, atribuțiile Centrului Național Anticorupție, dar și principiile de integritate profesională și personală.
📌Evenimentul a avut loc în contextul activităților desfășurate de CNA cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, marcată anual pe 9 decembrie.
🤝👏 Felicitări studenților și profesorilor de la Catedra de Drept
Distribuie acest articol