Studenții USARB, provocați la dialog de rectorul Natalia Gașițoi

Tradițional, la început de semestru, comunitatea studențească a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, este provocată la un dialog de rectorul USARB, conf. univ., dr. Natalia Gașițoi.

Evenimentul a avut drept scop, să creeze un bun prilej de a comunica cu conducerea Universității despre modernizarea învățământului superior, rolul USARB în pregătirea viitorilor specialiști, dar și despre strategia de dezvoltare a USARB – 2030.  

În cadrul discuției, studenții au avut posibilitatea de a împărtăși din experiențele personale și din provocările pe care le-au întâmpinat pe parcursul anului universitar.

Studenții au rămas satisfăcuți de dialogul avut cu rectorul USARB, au adresat multe întrebări, au participat activ la discuție, și-au expus doleanțele și au înaintat, la rândul lor, propuneri menite să aducă beneficiu Universității.

La final, rectorul USARB, Natalia Gașițoi, a mulțumit studenților pentru efortul depus la atingerea standardelor și performanțelor la învățătură, încurajând tinerii să se implice activ atât în viața universitară cât și a comunității.

Distribuie acest articol