“Integrarea Europeană a Republicii Moldova

Perspective pentru tineri”

Dragi tineri,

Vă invităm să participați la un eveniment deosebit cu tema: “Integrarea Europeană a Republicii Moldova. Perspective pentru tineri”.

Data: 4 aprilie 2024

Ora: 13:00 – 14:30

Locație: Universitatea de Stat ”Alecu Russo”, Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Nortek, etaj 4.

Evenimentul își propune să ofere o perspectivă clară asupra integrării europene a Republicii Moldova, concentrându-se în special pe rolul și perspectivele tinerilor în acest proces crucial. Avem onoarea să vă anunțăm că printre vorbitori se numără:

– Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov: Va oferi o prezentare detaliată cu privire la importanța integrării europene pentru viitorul țării noastre și va împărtăși perspectivele guvernamentale asupra acestui proces.

– Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Liliana Grosu: Va aduce în discuție aspecte legate de rolul tinerilor în procesul decizional și implicarea acestora în referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova

Participarea dvs. la acest eveniment este esențială pentru a înțelege mai bine opinia tinerilor privind integrarea europeană, precum și pentru a contribui la dezbateri și schimburi de idei pe această temă.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment deosebit.

Distribuie acest articol