Salonul ofertei educaționale vine la Soroca!

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți organizează, în data de 9 aprilie 2024, „Salonul ofertei educaționale” la Soroca, un eveniment dedicat elevilor din instituțiile de învățământ din municipiul Soroca și localitățile din raion, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia. Tinerii vor  putea participa la diverse acțiuni interactive și prezentarea ofertei academice, dar și workshop-uri organizate de specialiștii în carieră care îi va ajuta pe elevi să se orienteze spre facultatea potrivită

„Salonul ofertei educaționale” le propune elevilor o modalitate directă și interactivă de a face cunoștință cu viața de student, dincolo de simpla consultare a ofertei de admitere. Fiecare facultate va participa cu un stand la Salonul Ofertelor Educaționale, care se va desfășura în Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca. Aici vor fi prezenți studenți și profesori de la cele 4 facultăți ale Universității „Alecu Russo”, care le vor putea răspunde elevilor la întrebările despre facultate.

Pentru a-i ajuta pe elevi să înțeleagă mai bine ce înseamnă cursurile universitare, facultățile și partenerii Universității au pregătit o serie de activități pe teme de interes general.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți în parteneriat cu Direcția de Învățământ Soroca, Dräxlmaier Group Moldova, Tekwill Bălți și Centrul de Ionovare și Transfer Tehnologic – Nortek.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți este o instituție de învățământ superior fondată în anul 1945, cu o istorie bogată, tradiții și experiență, care își asumă rolul promotor al excelenței științifice, educaționale și culturale în societate. Din anul înființării și până în prezent, universitatea și-a diversificat oferta academică, dezvoltând programe de studiu la toate nivelurile educaționale: licență, master, doctorat, formare continuă.

 

Distribuie acest articol