,

Programul de burse ,,Stefan Banach” – 2024!

Ambasada Republicii Polone la Chișinău are onoarea să informeze, că Agenția Națională pentru Schimb Academic a Republicii Polonia (NAWA) anunță concurs pentru participarea la programul de burse ,,Stefan Banach”.

Programul își propune să susțină dezvoltarea socio-economică a țărilor în curs de dezvoltare prin îmbunătățirea nivelului de educație și a calificărilor profesionale ale cetățenilor acestor țări. Programul este o inițiativă implementată ca parte a programului polonez de asistență de dezvoltare al Ministerul Afacerilor Externe în cooperare cu Ministrul Științei și Învățământului Superior.

Programul permite studierea (ciclul II) în cadrul universităților din Polonia aflate în subordinea Ministrului Științei și Învățământului Superior. De asemenea, este posibilă participarea la un curs pregătitor, care precedă studiile în Polonia (în cazul studiilor în limba polonă) sau la un curs de vară de limbă și cultură poloneză (în cazul studiilor în limba engleză).

Informații detaliate sunt accesibile pe site-ul NAWA:

– în limba polonă: https://nawa.gov.pl/studenci/studenci-zagraniczni/program-stypendialny-im-stefana-banacha/oglozenie

– în engleză: https://nawa.gov.pl/en/students/foreign-students/the-banach-scholarship-programme/call-for-proposals

Aplicațiile trebuie depuse în limbile polonă sau engleză prin intermediul sistemului IT NAWA: https://programs.nawa.gov.pl/login până pe 27 iunie 2024.

Pentru răspuns la întrebările ce țin de program accesați  banach@nawa.gov.pl

 

 

 

Distribuie acest articol