.

Vizita reprezentanților Ambasadei SUA în USARB

În data de 1 octombrie 2024,  administrația USARB a avut o întrevedere cu Jen MacArthur – Ofițer Regional pe programele de limbă engleză din Kiev, Joanne Kramb – Atașat Cultural al Ambasadei SUA la Chișinău, Liliana Talpă – Coordonator Programe de limbă engleză al Ambasadei SUA la Chișinău, Beverly Granger, bursieră a programului Fulbright, asistent de predare a limbii engleze.

Doamna Rector Natalia Gașițoi a prezentat specificul USARB și a scos în evidență semnificația parteneriatelor pentru modelarea viitorului.

Valentina Prițcan, prorector pentru activitatea științifică și relații internaționale, a menționat rolul bursierilor Fulbright pentru consolidarea calității pregătirii specialiștilor prin consolidarea abilităților de limbă engleză.

Viorica Cebotaroș, dr., conf. univ., catedra de filologie engleză şi germană, ascos în evidență specificul predării limbii engleze în USARB.

Studenții și colaboratorii USARB au beneficiat de un atelier focalizat pe profesia de pedagog, sistemul de învățămînt din SUA, inteligența artificială în educație, provocările cu care se confruntă sistemele de învățământ. Jen MacArthur – Ofițer Regional pe programele de limbă engleză din Kiev, Joanne Kramb – Atașat Cultural al Ambasadei SUA la Chișinău, Liliana Talpă – Coordonator Programe de limbă engleză al Ambasadei SUA la Chișinău, Beverly Granger, bursieră a programului Fulbright, asistent de predare a limbii engleze au prezentat exemple concrete și bune practici axate pe subiectele discutate.

USARB valorifică parteneriatele cu Ambasada SUA la Chișinău și oportunitățile programului Fulbright!


 

Distribuie acest articol