Start admitere la Programul de master ,,Industrii Smart și Transformare Digitală” în cadrul proiectului NeedEDU4.0
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți Vă invită să realizați studii la ciclul II, noul Program de master „Industrii Smart și Transformare Digitală”, domeniul de formare profesională 07 – Inginerie, Tehnologii de prelucrare, Arhitectură și Construcții, domeniul general de studii 071 – Inginerie și activități inginerești!
Predarea în cadrul programului va fi asigurată de trei Universități partenere din Republica Moldova – Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, cu suportul a trei parteneri din Uniunea Europeană – Universitatea Transilvania din Brașov (România), Universitatea RWTH Aachen (Germania) și compania Dräxlmaier Group (Germania)!
Programul de master „Industrii Smart și Transformare Digitală” este un program de profesionalizare, nivelul 7, conform ISCED, cu durata studiilor de 2 ani (120 credite ECTS), adresat inginerilor, atât celor cu experiență profesională, cât și absolvenților recenți, care doresc să dobândească competențele necesare integrării tehnologiilor ce definesc Industria 4.0.
Programul de master „Industrii Smart și Transformare Digitală” a fost elaborat în cadrul proiectului “Enhancing Mechanical Engineering Education in Moldova for Industry 4.0” (NeedEDU4.0), acord de grant 101128623, ERASMUS-EDU-2023-CBHE-STRAND-2, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+
Depunerea online, prin intermediul platformei guvernamentale eadmitere.gov.md, a dosarelor pentru sesiunea de bază: 21 iulie – 27 iulie 2025! Investește în educația ta astăzi, pentru un viitor profesional inovativ și competitv!
Detalii despre admitere: https://admitere.usarb.md/information
Mai multe detalii despre proiectul NeedEDU4.0 găsiți pe site-ul oficial al proiectului – https://neededu.utm.md/ și pe pagina NeedEDU4.0 a USARB – https://usarb.md/neededu4-0/
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.