Campionatului universitar la Armwrestling 2023!

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, în data de 17 mai, a fost gazda Campionatului universitar la Armwrestling 2023. Printre invitaţi au fost studenţii universitari, elevii Colegiului Pedagogic „Ion Creangă” din Bălţi, elevii instituțiilor de învățământ din municipiul Bălți, dar şi sportivii de la Floreşti, care aspiră să-și continuie studiile în USARB. Tinerii, dar şi veteranii acestui sport, au avut oportunitatea de a descoperi USARB-ul, a se lupta între ei, discuta şi a explora Sala de triatlon forţă.

Evenimentul se organizează anual prestatorii de servicii sportive în Sala de triatlon forţă, antrenor Dmitri Gherman, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte a Universităţii de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.

Prin organizarea Campionatului universitar la Armwrestling, Universitatea selectează cei mai buni sportivi, pentru Campionatul naţional universitar la Armwrestling, organizat de Federaţia Moldovenească a Sportului Studenţesc şi a Veteranilor Sportului din RM.

Învingătorii competiției sportive au fost menționați cu diplome și medalii.

Sportivul Mihai DRUŢĂ, Facultatea de Drept și Științe Sociale a USARB, este candidat la Competiţiile Europene pentru iunie 2023. Succese!

Distribuie acest articol