Campionatului naţional universitar la Armwrestling 2023

🟢În data de 12 noiembrie 2023, patru studenţi ai Universitaţii de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept și Științe Sociale, Facultatea de Științe Reale, Economice şi ale Mediului şi Facultatea de Ştiințe ale Educației, Psihologie şi Arte, ghidaţi de antrenorul Dmitri GHERMAN, Sala de triatlon forţă, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, secția de Educație fizică, au revenit cu o nouă victorie, în urma participării la a IV-a ediţie a Campionatului naţional universitar la Armwrestling, organizat de Federaţia Moldovenească a Sportului Studenţesc şi a Veteranilor Sportului din RM.

🟢Sportivul Mihai DRUŢĂ, grupa DR31R, Facultatea de Drept și Științe Sociale, participant la competiţii naţionale şi internaţionale, s-a clasat în categoria de greutate 85 kg. pe locul II braţul drept şi locul III braţul stâng. Menţionăm că la a II-a ediţie a Campionatului a ocupat locul III, braţul stâng, la a III-a ediţie a reuşit pe locul II, braţul drept cu medalia de argint.

🟢Sportivul Artiom Ciobanu, grupa AP31R, Facultatea de Drept și Științe Sociale s-a clasat pe locul II în categoria de greutate 65kg., braţul stâng. Menţionăm că la a III-a ediţie a Campionatului a ocupat locul III în categoria de greutate 65 kg., braţul drept şi braţul stâng, adăugând în palmarezul echipei universitare 2 medalii de bronz.

Debut

🟢Sportivul Ion Gîrbu, grupa AW11M, Facultatea de Științe Reale, Economice şi ale Mediului s-a clasat pe locul II în categoria de greutate 65 kg., braţul drept.

🟢Sportiva Daniela Bucătari, grupa PS31Z, Facultatea de Ştiințe ale Educației, Psihologie şi Arte şi-a încercat puterile în categoria de greutate 65 kg.

Istorie.

  Ed. I, 2019 Ed. II, 2020 Ed. III, 2022 Ed. IV, 2023
Bajurean Vadim Locul III

Braţul stâng

Locul II

Braţul drept

Locul I

Braţul drept

Locul I

Braţul stâng

 
Druţă Mihai   Locul III

Braţul stâng

Locul II

Braţul drept

Locul II

Braţul drept

Locul III

Braţul stâng

Ciobanu Artem     Locul III

Braţul drept

Locul III

Braţul stâng

Locul II

Braţul drept

Gîrbu Ion       Locul II

Braţul stâng

Universitaţea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a participat la toate patru ediţii a Campionatului Național Universitar, care anul aceste a întrunit 81 cei mai puternici tineri, studenți de la 11 Instituții de Învățământ superior din Republica Moldova.

Învingătorii competiției sportive au fost menționați cu diplome și medalii de către preşedintele FMSSVS, Veaceslav MANOLACHI şi Alexandru GRUMEZA.

Multă sănătate, noi victorii şi realizări de succes în acest gen de sport.

Distribuie acest articol