A patra reuniune regională (partea I)

În perioada 18-21 aprilie 2018 a avut loc a 4 reuniune regională în cadrul Proiectului ERASMUS+ LMPI „Licence, Master professionnels pour le développement, l’administration, la gestion, la protection des systèmes et réseaux informatiques dans les entreprises en Moldavie, au Kazakhstan, au Vietnam”.

La această reuniune a participat  profesorul Panagiotis Yannakopoulos, Piraeus University of Applied Sciences, Grecia, coordonatorul partenerilor din republica Moldova.

La această reuniune regională au fost discutate aspecte de realizare a activităților proiectului. Au fost monitorizate modificările realizate în cadrul programelor de studiu la ciclul I și ciclul II. La specialitatea Informatică, ciclul I, licență au fost adăugate discipline pentru a asigura un nou traseu de formare „Securitatea informației”. Modificări de același ordin au fost realizate și în cadrul specialităților informatice de la ciclul II, master. Au fost evidențiate și discutate următorii pași.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a avut onoarea de a-l avea pe profesorul Panagiotis Yannakopoulos ca raportor invitat la Conferința Internațională de Matematică, Informatică și Tehnologii Informaționale dedicată ilustrului savant Valentin Belousov (miti2018.usarb.md).

Distribuie acest articol