A patra reuniune regională (partea II)

În perioada 16-18 mai 2018, Jean-Noel Pachoud, GIP FIPAG – Académie Grenoble, Franța, partener UE și coordonator general în cadrul Proiectului ERASMUS + LMPI „Licence, Master professionnels pour le développement, l’administration, la gestion, la protection des systèmes et réseaux informatiques dans les entreprises en Moldavie, au Kazakhstan, au Vietnam” a realizat vizite în Universitățile partenere din Moldova.

În această perioadă partenerii din Moldova împreună cu dl. Jean-Noel Pachoud au participat la a patra reuniune regională la care au fost discutate aspecte de realizare a activităților proiectului. Au fost prezentate modificările realizate în programele de studio, precum și dosarele de acreditare pentru specialitățile acreditate. A fost discutată procedura de achiziție a tehnicii din cadrul proiectului.

În cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți dl. Jean-Noel Pachoud a avut o întrevedere cu rectorul universității dr., conf. univ. Natalia Gașițoi, prorectorul pentru relații internaționale dr., conf. univ. Nelli Amarfii-Railean, șeful Catedrei de matematică și informatică dr., conf. univ. Eugeniu Plohotniuc, șeful Catedrei de științe fizice și inginerești dr., conf. univ. Vitalie Beșliu și mebrii proiectului LMPI: dr., conf. univ. Corina Negara, dr., conf. univ. Eugeniu Cabac, lector universitar Adela Gorea și lector universitar Svetlana Melnic.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a fost prezentată de dr., conf. univ. Corina Negara (coordonator instituțional USARB) și lector univ. Adela Gorea. A fost discutat planul de activitatea al cadrelor didactice din USARB și universitățile partenere, care vor participa la formarea în Italia în iunie și noiembrie 2018.

Distribuie acest articol