Monitorizarea pe teren a proiectului TEACH ME

În data de 4 iunie 2018 echipa USARB de implementare a proiectului  561820-EPP-1-2015-1-DE-EPPKA2-CBHE-JPCreating Moldovan E-network for promoting innovative e-teaching in the continuing professional education (TEACH ME) din cadrul Programului Erasmus+ , KA2 – Capacity Building in Higher Education a participat la reuninunea de monitorizare pe teren a proiectului nominalizat, găzduită de Universitatea Agrară de Stat din Moldova.

Proiectul TEACH ME a primit finanțare de la Comisia Europeană – Agenţia Executivă de Educaţie, Audiovizual şi Cultură (EACEA) și este coordonat de Fachhochschule des Mittelstands (FHM) din Bielefeld, Germania.

Monitorizarea pe teren a fost promovată de Oficiul Erasmus+ din Moldova cu participarea coordonatorului Claudia Melinte şi a administratorului Cristina Gherman. Semnificația evenimentului a fost accentuată și prin prezența coordonatorului proiectului – dnei Olga Zubicova (FHM Bielefeld).

Agenda reuninunii de monitorizare pe teren a proiectului Teach Me a solicitat prezentarea rapoartelor de performanță a instituților implicate în proiect: Universitatea de Stat din Tiraspol, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi, Universitatea Tehnică din Moldova, Universitatea de Stat ,,B.P. Haşdeu” din Cahul, Universitatea de Stat din Comrat, Institutul de Formare Continuă. Coordonatorii instituționali ai instituțiilor de învățîmînt superior au efectuat o trecere în revistă a activităților desfășurate până la etapa actuală, și-au expus opinia cu privire la acțiunile ulterioare axate pe eficacitatea maximă a obiectivelor trasate.

Mai multe detalii despre proiectul TEACH ME găsiți la link-urile:

https://teachme.ust.md

https://sites.google.com/site/usarbteachme/despre-proiect

Pozele de la eveniment pot fi accesate aici

Distribuie acest articol