Oportunități de susținere a educației și cercetării universitare oferite de AUF

Studenții și personalul academic al Universităţii de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi au beneficiat de o sesiune de informare despre oportunitățile de susținere a educației și cercetării universitare oferite de Agenția Universitară a francofoniei (AUF).

Doamna Claudia VISAN, manager de proiecte în formarea și guvernarea cercetării, antena din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei, a prezentat studenților și cadrelor didactice a USARB oferta AUF pentru susținerea educației și cercetării. Studenții și personalul academic au manifestat interes și au clarificat detaliile referitor la depunerea dosarleor la concurs.

Agenția universitară a Francofoniei (AUF) este o asociație internațională creată cu peste 50 de ani în urmă. Aceasta reunește 845 de instituții de învățământ superior și de cercetare provenind din 111 țări de pe cinci continente. AUF este, de asemenea, operatorul pentru învățământ superior și cercetare al Summit-ului Francofoniei. Misiunea sa este de a promova o francofonie universitară solidară, angajată în dezvoltarea economică, socială și culturală a societăților.

Mai multe detalii despre AUF și oportunitățile de susținere a educației și cercetării găsiți aici:

https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/

facebook

https://media.usarb.md/2018/09/17/burse-doctorale-si-postdoctorale-eugen-ionescu-2018-2019/

https://usarb.md/

Pozele pot fi vizualizate aici

Distribuie acest articol