Zilele Universității de Stat la o nouă ediție

Joi, 11 octombrie 2018, în perioada Zilelor Universității de Stat ,,Alecu Russo” au avut loc mai multe activități științifico-didactice, menite să releve evoluția și performanțele instituției de-a lungul timpului și, respectiv, să sublinieze obiectivele pe care le urmează la ora actuală. În acest context, au fost susținute prelegerile cu genericul: „Istorie, tradiție și modernitate”, dedicate a 73-a aniversare USARB.

Activitatea a fost deschisă și moderată de Margareta Tetelea, conf. univ. dr., care a urat bună desfășurare evenimentului.

Prelegerile au fost susținute de Lidia Pădureac, conf. univ.dr. și Maria Abramciuc, conf. univ. dr. Activitățile s-au desfășurat în Sala Polivalentă a corpului administrativ, având drept public țintă studenții anului I, a:

  • Facultății de Științe Reale Economice și ale Mediului
  • Facultății de Drept și Științe Sociale
  • Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Arte
  • Facultății de Litere.

La sfârșitul activității s-a desfășurat ora tutorelui, cu genericul: „Omagiu Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți”, susținută de lect. univ. Tamara Panaguță.

Zilele Universității de Stat ,,Alecu Russo” au devenit deja o tradiție așteptată în mediul academic bălțean, care promite continuitate.

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici

Distribuie acest articol