Sesiune de monitorizare a proiectului HRLAW

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți a găzduit în data de 5 aprilie 2019 o sesiune de monitorizare a proiectului HRLAW-European Human Rights Law for Universities of Ukraine and Moldova No. 573861-EPP-1-2016-1-EE-EPPKA2-CBHE-JP (2016-3090) din cadrul programului Erasmus +.

Sesiunea de monitorizare pe teren a fost promovată de Oficiul Erasmus+ din Moldova cu participarea doamnei coordinator Claudia Melinte, a administratorului Cristina Gherman și a responsabilului de comunicare și media Ana Samson. Din partea USARB la sesiunea de monitorizare au participat cadre didactice de la Catedra de Drept a USARB, membre ale echipei de implementare a proiectului, studenți de la FDȘS.

În procesul monitorizării s-a realizat o vizită la Oficiului Ombudsmanului Studențesc și în sala de studii pentru programul de masterat în drepturile omului dotată cu echipament procurat din proiect, s-au realizat discuții cu studenții etc.

Proiectul Human Rights Law for Universities of Ukraine and Moldova (HRLAW) No.573861-EPP-1-2016-1-EE-EPPKA2-CBHE-JP (2016-3090) este finanțat de programului european ERASMUS + , în urma concursului organizat de EACEA, selecția 2016. Proiectul a fost conceput de un grup de inițiativă din mai multe universități din UE și parteneriatul estic (Ucraina și Moldova).

Liderul de proiect este Universitatea de Tehnologii din Tallin, Estonia – https://www.ttu.ee/en/

Mai multe detalii despre proiectul HRLAW găsiți pe pagina oficială a proiectului  https://hrlaw.eu.org/  și pagina HRLAW USARB https://usarb.md/hrlaw/

Mai multe detalii aici                              

 

Distribuie acest articol