Zilele porţilor deschise la USARB

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi a organizat în data de 19-20 aprilie 2019 Zilele porţilor deschise. Evenimentul a asigurat întrevederea elevilor și părinților cu administrația USARB, personalul academic și studenții Universităţii de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi, care au facilitat explorarea ofertei educaționale,  a condițiilor de studii, a oportunităților de accesare a burselor de mobilitate academică internațională, a proiectelor din cadrul programului Erasmus+, AC2-Consolidarea capacităților în învățământul superior, implementate cu participarea USARB, a  misiunii și experienței autoguvernanței studențești, a orășelului studențesc și a sălilor de studii ale universității.

Rectoratul, corpul profesoral și studenții Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi adresează un mesaj de gratitudine publică Direcţiilor de Învăţământ, Tineret şi Sport din Bălți, Dondușeni, Rîșcani, Drochia, Șoldănești, Edineț, Fălești, Sîngerei, Florești, Ungheni, Briceni, Ocnița, Soroca, Glodeni, Rezina, Telenești, exprimându-și respectul pentru activitatea deosebită şi pentru contribuţia majoră adusă la consolidarea parteneriatelor interinstituționale, care asigură corelația între educaţie, cercetare şi inovaţie.

Administrația USARB aduce mulțumiri și Batalionului independent cu destinație specială ,,Scorpion” din cadrul Unității militare 1003 al Inspectoratului general de carabinieri al MAI pentru lecțiile de bărbăție oferite.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți este o instituție de învățământ superior fondată în anul 1945, cu o istorie bogată, tradiții și experiență, care își asumă rolul promotor al excelenței științifice, educaționale și culturale în societate. Din anul înființării și până în prezent USARB și-a diversificat oferta academică, dezvoltând programe de studii la toate nivelele educaționale: licență, master, doctorat, formare continuă.

Calea spre o carieră de succes începe cu alegerea instituției de învățământ superior. Această decizie este una complexă și responsabilă, care adeseori determină nu doar traseul profesional, dar și destinul. Suntem mândri de succesele absolvenților noștri, care s-au afirmat în calitate de specialiști în domeniile lor de formare profesională: cadre didactice, filologi, traducători, educatori, juriști, economiști, ingineri, programatori, psihologi, asistenți sociali, jurnaliști, muzicieni etc.

Vă așteptăm cu drag la USARB – Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi !

Distribuie acest articol