Conferinta stiintifica internaționala ,, Psihologia in mileniul III: Provocari si solutii”

Mesajul sefei Catedrei de psihologie conf.univ., dr., Silvia Briceag
Acest for stiintific este inclus in registrul national al mainifestarilor stiintifice pentru anul 2019 si vine sa incununeze o traditie frumoasa a Catedrei de psihologie – Zilele psihologiei la USARB, care este la a 10 editie.
Acum 10 ani, avind ca scop promovarea imaginii psihologiei si a psihologului am venit cu o initiativa, care a fost sustinuta de comunitatea academica, dar in special de colegii mei de a institui in USARB Zilele psihologiei.
Si iata-ne astazi la cea dea 10 editie!
Cu acest prilej, vreau sa le aduc multumiri colegilor mei, care au fost pe parcursul acestor ani foarte creativi si au contribuit prin atitudinea lor la promovarea imiaginii psihologiei.
Aceasta Conferinta stiintifica internationala este dedicata Psihologului – acelui agent al schimbarii, care are menirea de a dezvolta potentialul uman, care faciliteaza, incurajeaza, sustine, psihologului- persoana empatica, sincera si binevoitaoare.
Stimati colegi, traim cu totii intr-o lume in care schimbarile au loc intr-un ritm rapid, iar noutatile de astazi devin, doar peste noapte, un lucru uzual. Astfel, viata noastra se transforma usor intr-un lung sir de provocari.
Conferinta stiintifica de astazi vine sa descopere provocarile cu care se confrunta stiinta psihologica, dar si maria sa OMUL in mileniul III si sa propuna solutii.

Suntem bucurosi si apreciem inalt interesul manifestat fata de acest eveniment stiintific, organizat de Catedra de psihologie, in parteneriat cu Universitatea ,,Petre Andrei” din Iasi, Romania, Universitatea Liberă Internațională din Moldova si Institutul de stiinte penale si criminologie aplicata.
Aducem multumiri si cuvinte de gratitudine tuturor persoanelor, care direct sau indirect participa la Conferinta stiintifica internationala.
Vrem sa mentionam ca la lucrarile Conferintei vor participa persoane din: Moldova, Romania, Ucraina, Belarus.
Conferinta stiintifica internationala intruneste cercetatori stiinitifici, cadre didactice universitare: profesori, doctori conferentiari, doctori; lectori, doctoranzi; psihologi, cadre didactice din invatamintul preuniversitar.
Stimați colegi, cu prilejul acestui eveniment de înaltă demnitate, sa ne dorim succese pentru ziua de azi, care va fi una incarcata stiintific si emotional, în speranţa că prin eforturile noastre conjugate vom reuşi la sfirsitul acestei zile să obţinem excelenţa ştiinţifică încununată cu multa satisfactie personala si rezultate care vor avea impactul expectat.

Program aici

Mai multe aici

 
Distribuie acest articol