Cabinet lingofonic dotat cu suportul proiectului ELEVATE

Profesorii și studenții Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, doritori de a explora limba engleză, au oportunitatea de a studia în sala lingofonică, dotată cu suportul proiectului  nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova” (ELEVATE), din cadrul programului european ERASMUS+, care se implementează cu participarea USARB. Echipamentul lingofonic a fost instalat în sala 412.

Opt calculatoare, conectate la sistemul lingofonic, sunt disponibile pentru utilizare ade către studenți și profesori, în scopul perfecționării  nivelului de cunoaștere a limbii engleze și internaționalizării Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.

Lider al proiectului ELEVATE este Academia de Studii Economice din Moldova,  coordonator al proiectului- Olesea Sîrbu, vice rector, ASEM.

Proiectul Nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova” (ELEVATE), din cadrul programului european ERASMUS + are drept scop dezvoltarea și implementa strategiilor, politicilor, măsurilor naționale și instituționale semnificative, transparente și ample, care ar asigura o abordare sistematică și strategică pe termen lung a internaționalizării învățământului superior și al cercetării, ar spori nivelul de stabilire a relațiilor internaționale în universitățile din Moldova, ar facilita creșterea calității și domeniul de aplicare al parteneriatelor internaționale stabilite în cadrul EHEA și ERA.

Pentru mai multe detalii despre proiectul ELEVATE accesați link-ul paginii oficiale a proiectului http://elevate-project.md/ și pagina ELEVATE USARB http://www.usarb.md/elevate/

Pagina de Facebook a proiectului ELEVATE aici

Distribuie acest articol