Reuniunea finală a consorțiului proiectului ELEVATE

 Academia de Studii Economice din Moldova a organizat în data de 9 octombrie 2020, reuniunea finală a consorțiului proiectului ELEVATE, online, platforma ZOOM. Olesea Sîrbu, vice rector ASEM, coordonator al proiectului, a elucidat rezultatele activităților  planificate în cadrul proiectului ELEVATE – Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova, reference number: 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP din cadrul programului Erasmus+, Capacity Building in Higher Education.

Subiecte analizate:

  • Prezentarea Raportului tehnic;
  • Prezentarea Raportului de calitate;
  • Prezentarea Raportului de diseminare și activitățile care urmează a fi realizate până în 14 octombrie 2020;
  • Prezentarea Raportului financiar și a instrucțiunilor suplimentare pentru raportul financiar final.

Limba de lucru a reuniunii finale a consorțiului a fost engleza.

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți a fost reprezentată la eveniment de către doamna Valentina Prițcan, coordonator instituțional al proiectului ELEVATE.  

Proiectul Nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova” (ELEVATE), din cadrul programului european ERASMUS + are drept scop dezvoltarea și implementa strategiilor, politicilor, măsurilor naționale și instituționale semnificative, transparente și ample, care ar asigura o abordare sistematică și strategică pe termen lung a internaționalizării învățământului superior și al cercetării, ar spori nivelul de stabilire a relațiilor internaționale în universitățile din Moldova, ar facilita creșterea calității și domeniul de aplicare al parteneriatelor internaționale stabilite în cadrul EHEA și ERA.

Pentru mai multe detalii despre proiectul ELEVATE accesați link-ul paginii oficiale a proiectului http://elevate-project.md/ și pagina ELEVATE USARB http://www.usarb.md/elevate/

Pagina de Facebook a proiectului ELEVATE aici

Distribuie acest articol