Compania germană Dräxlmaier a făcut o donație comunității academice USARB

Prim-prorectorul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și decanul Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului au avut în data de 28 octombrie 2020, o întrevedere cu reprezentanții companiei germane Dräxlmaier, partener relevant al universității. Parteneriatul eficient și durabil USARB – Dräxlmaier își găsește expresie în eforturi comune de formare calitativă a specialiștilor, elaborarea și implementarea diferitor proiecte educaționale, consolidarea sistemului de management al calității.

Reprezentanții companiei germane Dräxlmaier au venit în USARB, de această dată, cu o donație de 300 de viziere de protecție pentru susținerea muncii colaboratorilor universității, în contextul epidemiologic actual.

Vizierele de protecție D-Shield sunt produse de DRÄXLMAIER în Braunau, Austria. Ele sunt foarte ușoare, comode pentru purtat, pot fi ușor asamblate și dezasamblate pentru înlocuirea foliei, au ramă din plastic de înaltă calitate, care poate fi dezinfectat și sunt certificate CE (conform standardului EN 166), îndeplinind toate cerințele de protecție fiabilă împotriva infecției. Vizierele asigură vizibilitate bună și protecție adițională.

Lidia Pădureac, Prim-prorectorul USARB, și Ina Ciobanu, decanul Facultății ȘREM, au mulțumit companiei Dräxlmaier pentru colaborarea fructuoasă, pentru susținere și solidaritate, pentru felul în care au reacționat la apelul de ajutor în lupta împotriva inamicului invizibil – Covid-19.

Distribuie acest articol