Colegiul Europei (College of Europe) din Polonia Vă invită la Webinarul de prezentare a ofertei academice a burselor de studii disponibile tinerilor din Republica Moldova.

Vor fi prezentate detalii referitor la programele de studii disponibile, condiţiile de admitere, bursele oferite pentru studenţii din Republica Moldova (mărimea unei burse constituind aprox. 24 mii Euro).

Prezentarea este destinată studenţilor din ultimul an de licenţă sau de master din cadrul facultăţilor de ştiinţe politice, studii europene, relaţii internaţionale, jurnalism, limbi străine, drept si ştiinţe economice, dar şi profesorilor, tinerilor specialişti şi funcţionarilor publici (videoconferință în limba engleză, timp de o oră, inclusiv sesiunea întrebări-răspunsuri)

Au fost stabilite 2 date pentru desfășurarea webinarilor informative ale Colegiului Europei (anunțul se anexează).  

Prezentatorul – domnul Mattia FILIPPIN, Șef al Biroului Comunicare, Marketing și Recrutare, Colegiul Europei, Natolin Campus.

            Linkurile vor fi active cu 15 minute înainte de începutul evenimentelor.

Reamintim că, Colegiul Europei este o universitate privată, inaugurată în 1949 la Bruges (Belgia) şi în 1992 la Natolin (Polonia), considerată cea mai veche şi prestigioasă instituţie postuniversitară din Uniunea Europeană, menită să pregătească studenţi masteranzi pentru serviciul public implicat în realizarea proceselor politice, economice, juridice şi internaţionale de integrare şi studii europene. Din 1 septembrie 2020, Colegiul Europei este condus de noul rector – dna Federica Mogherini, politicianul italian, fostul Înalt Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene (2014 – 2019).

În altă ordine de idei, cu titlu de informare, Vă comunicăm că anunțul privind înscrierea online la concursul de admitere la Colegiul Europei este deja publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova (https://mfa.gov.md/ro/content/colegiul-europei-ofera-burse-pentru-studii-postuniversitare-belgia-si-polonia). Termenul limită pentru depunerea cererilor este 13 ianuarie 2021, orele 23:59.

Distribuie acest articol