ZEL Bălți la 11 ani de activitate

Astăzi, 23 martie 2021, Zona Economică Liberă „Bălți”, un bun prieten și partener eficient și durabil al Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, împlinește 11 ani de activitate.

La o vârstă atât de fragedă, Zona Economică Liberă „Bălți” deja se poate mândri cu rezultate remarcabile, care au un impact major asupra economiei naționale. 

Pe parcursul acestor ani, au fost atrase mai multe proiecte investiționale ce au dus la dezvoltarea socio-economică locală, regională și națională. Dezvoltarea infrastructurii, crearea locurilor de muncă, plăți în bugetul de stat sunt doar o parte din beneficiile activității ZELB. Prin urmare, ZELB se bucură de succes și este considerată un pilon important în dezvoltarea industriei moldovenești, dar și a economiei naționale.

Cu această frumoasă ocazie, 11 ani de activitate, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, vine cu sincere urări de bine, sănătate și prosperitate. Vă admirăm devotamentul, profesionalismul şi contribuția deosebită adusă la dezvoltarea ZELB; în semn de recunoștință şi apreciere, adresăm mulțumirile noastre tuturor celor care, pe parcursul anilor, au pus umărul la formarea şi consolidarea ZELB, s-au implicat necondiționat în crearea unei imagini pozitive a ZELB.

Apreciem înalt implicarea activă în lansarea programelor de studii inginerești din cadrul USARB, eforturile depuse în vederea integrării educației, cercetării și inovării, pentru încurajarea inițiativelor noastre, pentru stimularea performanței academice în rândul studenților și creșterea ofertei de angajare în câmpul muncii pentru absolvenții USARB

 

Distribuie acest articol