IAW – un început rapid de carieră pentru studenții USARB

Academia Internațională pentru Educație și Formare Continuă cu sediul în Germania oferă o oportunitate unică pentru studenții și absolvenții specialităților IT de a se scufunda în activitatea liderilor IT internaționali. Stagiarii IAW sunt calificați în condiții reale, în proiecte și activități orientate spre practică.

Datorită unei rețele largi de contacte de încredere în mediul de afaceri german, tinerii specialiști lucrează umăr la umăr cu profesioniștii germani în diferite domenii IT, cum ar fi inteligența artificială, tehnologia medicală, automotive, robotică, tehnologia laser, tehnologia aerospațială, tehnologia mediului, tehnologia instrumentelor de măsurare, dispozitive optice, inginerie mecanică, tehnologie 3D, sisteme ERP, sisteme pentru gestionarea spitalelor și a sănătății.

Un stagiu de practică durează 9-12 luni, în dependență de dificultatea proiectului și disponibilitatea de a lucra la distanță. Este vorbă de pregătirea profesională în cadrul companiei, care este interesată în cooperare pe termen lung. Astfel, la întoarcere în Moldova, după o pregătire reușită, IAW asigură angajarea în cadrul companiei germane, oferind cele mai recente tehnologii. Studenții și absolvenții se pot convinge de acest lucru, vizitând biroul IAW și discutând cu beneficiarii acestui stagiu (chiar și in rețele sociale), care au absolvit deja stagiul și lucrează cu succes în continuare.

Pe lângă experiența de lucru într-o companie internațională, printre beneficiile unui stagiu de la IAW sunt: bursa de studiu de 700 €, curs de limba Germană, cazare pe toată perioada practicii, asigurări sociale și de sănătate în conformitate cu reglementările germane, rambursarea cheltuielilor pentru călătorie și viză.

Selecția pentru stagiu se realizează individual, în baza profilului de pregătire, intereselor și abilităților candidatului. Selecția candidaților și trimiterea pentru stagii au loc pe tot parcursul anului. Pentru a deveni participant la program, trebuie să fii student de cel puțin semestrul 4 și să ai un nivel intermediar de limba Engleză.

Pentru detalii nu ezita să le contactezi la info@iaw-germany.de sau găsești informație pe iaw- germany.de.

Distribuie acest articol