Igienă cibernetică
Vă invităm să participați la cursul online „Reguli de securitate de bază în mediul digital”.
În baza  memorandumului semnat de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și CRDF Global, studenții de la specialitățile non-IT au posibilitatea de a participa la un curs gratuit în domeniul Igienei cibernetice.
Grație acestui curs gratuit studenții vor putea învăța regulile de bază pentru protejarea informațiilor de pe telefoane mobile, computere și rețele sociale, vor putea identifica știrile false și greșelile obișnuite ale utilizatorilor în spațiul digital și vor afla ce trebuie să facă, pentru a preveni impactul infractorilor cibernetici.  Cursul este accesibil în limbile română, rusă și engleză. Pentru a accesa cursul urmați linkul cybereducation.org.
Cursul Regulile esențiale de securitate în mediul digital a fost dezvoltat de CRDF Global în cooperare cu experții EY Ucraina și experții tehnici ai Technomatix, ca parte a programului de securitate cibernetică al CRDF Global în Ucraina, implementat cu sprijinul Oficiului Coordonatorului Asistenţei SUA pentru Europa şi Eurasia din cadrul Departamentului de Stat.   
Distribuie acest articol