Inovații tehnologice în educație 2021

Universitatea din Tartu invită studenții la cursul online al programului Universității Internaționale de Vară Change Educational in Times of Rapid Technological Innovation pentru a obține cunoștințe academice valoroase în domeniul tehnologiei educaționale!

Cursul electronic își propune să împuternicească oamenii să reimagineze practicile moderne de predare și să urmeze transformarea educației. Acest lucru este și mai urgent într-o lume sperantă post-covidă, în care este posibil să fi învățat cu succes câteva lecții esențiale.

Școala va avea loc online în perioada 1 noiembrie – 3 decembrie 2021, cu o fază de pregătire asincronă în perioada 18-31 octombrie, în timpul căreia veți cunoaște subiectul. Limba de comunicare este engleza.

Va fi folosită abordarea clasei inversate în Microsoft Teams, ceea ce înseamnă că seminariile web sunt introduse prin videoclipuri și / sau lecturi pe care participanții ar trebui să le revadă în prealabil. Seminarele web vor începe după ora 16.00 (UTC / GMT +3: 00 ore EEST) și toate întâlnirile vor fi înregistrate pentru a putea fi revizuite ulterior.

Mai multe detalii: https://www.ut.ee/en/studies/educational-change-times-rapid-technological-innovation

Distribuie acest articol