Campionatului naţional universitar la Armwrestling

În data de 12 noiembrie 2022, patru studenţi ai Universitaţii de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept și Științe Sociale, ghidaţi de antrenorul Dmitri GHERMAN, Sala de triatlon forţă, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, secția de Educație fizică, au revenit cu o nouă victorie, în urma participării la a III-a ediţie a Campionatului naţional universitar la Armwrestling, organizat de Federaţia Moldovenească a Sportului Studenţesc şi a Veteranilor Sportului din RM.

Sportivul Vadim BAJUREAN, grupa SP11M, s-a clasat pe locul I în categoria de greutate 95+ kg., braţul drept şi braţul stâng. Menţionăm faptul că pe parcursul anilor la I-a ediţie a Campionatului a ocupat locul III, braţul stâng, la a II-a ediţie locul II, braţul drept şi la a III-a ediţie două medalii de aur.

Sportivul Mihai DRUŢĂ, grupa DR21R, s-a clasat pe locul II în categoria de greutate 85+kg., braţul drept şi braţul stâng. Menţionăm că la a II-a ediţie a Campionatului a ocupat locul III, braţul stâng şi acum la a III-a ediţie a reuşit pe locul II, braţul drept cu medalia de argint.

Debut

Sportivul Alex GHERGHELEJIU, grupa AP41R,  şi-a încercat puterile în categoria de greutate 95–kg., braţul drept şi braţul stâng.

Sportivul Artiom Ciobanu, grupa AP21R, s-a clasat pe locul III în categoria de greutate 65–kg., braţul drept şi braţul stâng, adăugând în palmarezul echipei universitare 2 medalii de bronz.

Universitaţea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a ocupat locul IV în noua ediție a Campionatului Național Universitar, care a întrunit cei mai puternici tineri, studenți de la 10 Instituții de Învățământ superior din Republica Moldova.

Învingătorii competiției sportive au fost menționați cu diplome și medalii de către preşedintele FMSSVS, Veaceslav MANOLACHI şi Alexandru GRUMEZA.

Multă sănătate, noi victorii şi realizări de succes în acest gen de sport.

Distribuie acest articol