Studenții USARB au prezentat rezultatele mobilităților academice în cadrul evenimentului ,,La o ceașcă de cafea cu aromă de Erasmus+”, ediția a VIII-a

Circa 50 de studenți și angajați ai USARB au participat la evenimentul ,,La o ceașcă de cafea cu aromă de Erasmus+”, ediția a VIII-a, organizat de Departamentul de Relații Internaționale al Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți în data de 18 aprilie 2023.

 Studenții USARB, beneficiari de mobilități academice Erasmus+, au împărtășit experiențe inedite și impresiile personale cu privire la impactul mobilității asupra creșterii personale și profesionale, după cum urmează:

  • Valeria CIOBANU, Universitatea din Cordoba, Spania;
  • Leonardo BOGDAN, Universitatea din Volda, Norvegia;
  • Iana CERNEI, Universitatea din Valladolid, Spania;
  • Olga PASCAL, Universitatea din Valladolid, Spania;
  • Evghenii CALARAȘ, Universitatea din Valladolid, Spania;
  • Elena PÎNZESCU, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România;
  • Nadejda BALICA, Universitatea din Almeria, Spania;
  • Anastasia NOVICOV, Universitatea din Cordoba, Spania , Universitatea din Valladolid

 Evenimentul a avut loc în format mixt, pentru a permite studenților care nu se află, la moment, în municipiul Bălți, să participe virtual la eveniment!

 Suplimentar, participanții la eveniment au primit informații despre noile oferte de burse, procedurile de depunere a dosarelor, posibilitățile de participare la Școala de vară JASSY 2023, oportunitățile de promovare a tinerilor cercetători prin intermediul programului Orizont Europa și proiectul GreenSCI!

Evenimentul este dedicat sporirii proceselor de internaționalizare ale USARB prin mobilități academice, fiind conectat la  motto-ul ,,Servește experiența de internaționalizare împreună cu noi!” .

 Echipa Relații internaționale a USARB Vă așteaptă să depuneți dosarele pentru mobilități academice, anul universitar 2023-2024 ! Departamentul relaţii internaţionale, bloc 1, sala 142, telefon: 0231 52 3 43

Detalii suplimentare: http://international.usarb.md/en/home/

http://international.usarb.md/en/2023-2024_st_en/

 

 

Distribuie acest articol