Integrarea Europeană a Republicii Moldova oferă perspective pentru tineri

În data de 4 aprilie, în incinta Nortek, a avut loc un eveniment deosebit pe tema: „Integrarea Europeană a Republicii Moldova. Perspective pentru tineri”, care a adunat peste 100 de tineri și tinere din Bălți.

Evenimentul și-a propus să ofere o perspectivă clară asupra integrării europene a Republicii Moldova, concentrându-se în special pe rolul și perspectivele tinerilor în acest proces crucial.

Invitații evenimentului au fost: Vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, care a oferit o prezentare detaliată cu privire la importanța integrării europene pentru viitorul țării noastre și, a împărtășit perspectivele guvernamentale asupra acestui proces; Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Liliana Grosu, care a punctat importanța participării tinerilor la Referndumul pentru susținerea parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova și, Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Marcela Nistor, care a adus în discuție aspecte legate de rolul tinerilor în procesul decizional la toate nivelurile.

 

Distribuie acest articol