A DOUA SESIUNE FELLOW-UP în cadrul proiectului SKILLS4FUTURE

Pe 28 mai 2024, în cadrul Laboratorului de transfer tehnologic și inovare STEAM Lab, deschis în cadrul proiectului ERASMUS-EDU-CBHE „Dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor STEAM ale studenților și profesorilor pentru inovație curriculară și dezvoltare durabilă a instituțiilor de învățământ superior și a afacerilor locale”, a avut loc a doua sesiune de follow-up a proiectului. Această sesiune a oferit studenților, profesorilor și antreprenorilor invitați o oportunitate de dialog privind problemele cu care se confruntă mediul de afaceri și modul în care studenții și profesorii pot contribui la soluționarea acestora.

În cadrul sesiunii, Pavel Curcovici, director regional Tekwill, a prezentat oportunitățile de finanțare a afacerilor prin programe de digitalizare, iar Corina Negara, Directorul Centrului Nortek, a prezentat proiectele centrului și coeziunea planificată dintre Nortek, studenții USARB și mediul de afaceri pentru abordarea problemelor economice, sociale și de mediu.

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți este dedicată continuării participării active în acest proiect, împărtășind cunoștințele și experiența acumulată cu comunitatea academică largă și cu partenerii din sectorul industrial. Această angajare subliniază încrederea în contribuția semnificativă la dezvoltarea competențelor STEAM ale studenților și la pregătirea lor pentru a face față provocărilor complexe ale epocii actuale.

Detalii suplimentare despre proiect și activitățile sale pot fi găsite pe pagina web: skills4future.utm.md

 

 

 

Distribuie acest articol