O nouă mobilitate de formare la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC)

Vitalia DIGOLEAN, metodistă la Departamentul Relații Internaționale a Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, a realizat un stagiu de formare în cadrul celei de-a șaptea ediții a Săptămânii internaționale Erasmus+ organizată în perioada 20-24 mai 2024 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).

Săptămâna internațională Erasmus+ organizată în perioada 20-24 mai 2024 pe tema rezilienţei emoţionale şi a tehnicilor de gestionare a stresului la locul de muncă. La eveniment au participat 28 de reprezentanți (personal didactic, personal administrativ şi de cercetare) de la 24 de universități din 3 state membre ale Uniunii Europene (Austria, Franţa şi Germania) și din 10 state din afara UE (Albania, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Liban, Muntenegru, Republica Moldova, Turcia, Ucraina și Uruguay).

Programul evenimentului a inclus prezentări ale universităților reprezentate și workshop-uri cu tematici: Managementul timpului, Managementul stresului, Comunicare eficientă la locul de muncă, Dezvoltarea abilităţilor de viaţă prin sport, Ikebana şi aranjamente florale.

De asemenea, programul a inclus și întâlniri de lucru individuale în cadrul facultăţilor şi departamentelor UAIC cât și activități culturale diverse.

 

Distribuie acest articol