Promoția 1984

specialitatea Disciplini tehnice și Fizică

Institutul Pedagogic de Stat „Alecu Russo” din Bălți

Sâmbătă, în data de 8 iunie 2024, am avut o zi memorabilă. Absolvenții USARB, cei care au îmbrățișat cu emoție și speranță ziua absolvirii universitare acum patru decenii, s-au adunat pentru a sărbători împreună această zi specială, care va rămâne un far în memoria sufletului fiecăruia.

O generație de absolvenți educați de Simion Băncilă, Ion Ștefăniță, Alexandru Balanici, Nicolae Filip, Virgil Cheptea, Boris Ursan, Alexandru Ursu, Alexandr Danilișin, Valeriu Cabac, Alexandru Abramciuc, Arefa Hîrbu, Petru Gorodenco, Boris Sotnicu și mulți alți profesori extraordinari…

40 de ani… câtă vreme a trecut, câtă viață s-a scurs prin fiecare zi și fiecare amintire!

Privind înapoi, parcă simți din nou freamătul inimii în momentul în care ai primit diploma, întreaga lume părea că se deschide în fața ta, încărcată de promisiuni și oportunități. Dar viața… viața a avut planurile ei.

Deci, să nu uităm să sărbătorim nu doar realizările academice, ci și călătoria minunată a vieții care a urmat. Să aplaudăm curajul, perseverența și înțelepciunea acumulate în aceste patru decenii.

Dragi absolvenți, ați fost și sunteți o parte de neprețuită a istoriei Facultății noastre, aducând prestigiu și excelență acolo unde v-ați implicat.

Vă dorim să vă revedeți cu aceeași căldură, emoție și în aceeși componență peste alți 5, 10 ani și mai mulți.

Felicitări, promoția anului 1984!

 

Distribuie acest articol