Studenții USARB, campioni la kickboxing după regulile K-1

În data de 1 – 3 martie 2019 a demarat campionatul Moldovei la kickboxing după regulile K-1, desfășurat în Chișinău. Cei mai buni sportivi s-au adunat pentru a-și măsura forțele și pentru a desemna campionii naționali, atrăgând un număr impunător de participanți. Turneul este unul de preselecție pentru Campionatul European și Campionatul Mondial al anului viitor. La această competiție sportivă studentul Facultății de Drept și Științe Sociale, Nicolae Piruțchi a devenit învingător, ocupând locul I la kickboxing după regulile K-1, la campionatul Moldovei 2019, în categoria de 63,5 kg. Un alt succes al acestui sportiv a fost înregistrat în data de 8 – 10 februarie 2019, când a ocupat locul III, în cadrul Cupei Europei, la kickboxing după regulile K-1, desfășurat în orașul Karlovac, Croația.

În acest context menționăm și performanța studentului Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului, Iulian Fosa, care în data de 1 – 3 martie 2019 a participat în orașul Tiraspol, la kickboxing după regulile K-1, ocupând locul III în categoria de 57 kg.

Mulțumim tinerilor sportivi de la USARB pentru victoriile convingătoare și, respectiv, antrenorului Roman Butnaru, asist. univ. și Șefului secției educație fizică, Alexandru Morari, lect. univ., Lucrător Emerit al Republicii Moldova în domeniul Educației Fizice și a Sportului.

Distribuie acest articol