Compania germană Dräxlmaier a făcut o donație studenților USARB

Rectorul Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți și administrația Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului au avut în data de 3 martie 2020, o întrevedere cu reprezentanții companiei germane Dräxlmaier, partener relevant al universității. Parteneriatul eficient și durabil USARB – Dräxlmaier își găsește expresie în eforturi comune de formare calitativă a specialiștilor, elaborarea și implementarea diferitor proiecte educaționale, consolidarea sistemului de management al calității.

Reprezentanții companiei germane Dräxlmaier au venit în USARB, de această dată, cu o donație de 3 proiectoare moderne și un suport financiar pentru organizarea evenimentelor educaționale.

Natalia Gașițoi, rectorul USARB, a mulțumit companiei Dräxlmaier pentru colaborarea fructuoasă, menționând că proiectoarele donate vor fi utilizate pentru asigurarea formării calitative a specialiștilor din mai multe domenii, aplicarea tehnologiilor moderne în procesul de predare, dezvoltarea competențelor necesare în obținerea unei cariere de succes.

La întâlnire au participat:

  1. Natalia Gașițoi, Rector, USARB;
  2. Ina Ciobanu, Decan FȘREM, USARB;
  3. Eugeniu Plohotniuc, șef catedră MI, USARB;
  4. Vitalie Beșliu, șef catedră ȘFI, USARB;
  5. Carolina Tcaci, șef catedră ȘE, USARB;
  6. Stanislav Stadnic, șef catedră ȘNA, USARB;
  7. Vadim Bubulici, manager Formare profesională, Dräxlmaier;
  8. Natalia Grosu-Curocica, specialist Relații publice, Dräxlmaier.

În cadrul întâlnirii s-au pus în discuție mai multe subiecte și s-au analizat posibilitățile de consolidare a parteneriatului universității cu industria.

Distribuie acest articol