Concursul internațional de tineret de lucrări științifice și creative „Orizont-2100” – 2020

A fost anunțată competiția internațională online de tineret pentru lucrări științifice, științifico-practice și științifico-fantastice „Orizont-2100”.

La concurs sunt invitați tineri cu vârsta de 16-26 ani, care desfășoară activități de cercetare științifică și practică (aplicată) și / sau creativitate literară științifică.

În 2020, proiectul internațional de tineret Horizon-2100 s-a alăturat discuției globale a ONU despre viitorul lumii și rolul unei cooperări cuprinzătoare în construirea viitorului, ale cărui rezultate vor fi prezentate în septembrie 2020 la Adunarea Generală a ONU.

Concursul se desfășoară în trei categorii:

  • Pentru cea mai bună inițiativă științifică, de cercetare științifico-aplicativă sau inginerie, care vizează depășirea amenințărilor cu care se confruntă lumea și / sau construirea unui viitor durabil pentru umanitate pentru perioada până în 2045 (anul centenarului ONU);
  • Pentru cel mai bun articol științific, lucrări de cercetare științifică și aplicative, care reflectă viziunea științifică asupra viitorului planetei și umanității până la sfârșitul anului 2100 și perspectivele dezvoltării diverselor sale scenarii;
  • Pentru cea mai bună lucrare de științifico-fantastică: o poveste, un eseu, un reportaj etc., care descrie idei inovatoare și originale imaginare, evenimente fantastice, fenomene, procese și perspective de viitor la sfârșitul anului 2100, oferindu-le o explicație științifică.

Informații mai detaliate găsiți pe site-ul concursului nominalizat:

Limbile de lucru ale proiectului sunt rusa și engleza.

Datele concursului:

  • acceptarea lucrărilor: până la 31 mai 2020;
  • examinarea lucrărilor: de la 1 iunie la 25 iunie 2020;
  • rezumarea rezultatelor copetiției, determinarea lucrărilor finale și anunțarea câștigătorilor: în perioada 26-30 iulie 2020.

Mai multe detalii gasiți:

1.Application for participation

2.Форма заявки на участие

3.Information for websites

4.Информация для веб-сайтов

Distribuie acest articol