USARB a găzduit sesiunea de informare privind Ghidul Beneficiarului 2019

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi a găzduit în data de 25 ianuarie 2019, sesiunea de informare privind Ghidul Beneficiarului 2019, promovată de delegația Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP), condusă de secretarul de stat Victor ALEXEEV. Delegația a fost însoțită de consulul general al României la Bălți, ES Mihail BACIU.

Delegația MRP a discutat personal cu reprezentanții comunităților din regiunea de nord a RM despre noul Ghid al Beneficiarului 2019 și despre mecanismele de obținere a finanțărilor nerambursabile de la minister.

La eveniment au fost prezenți președinții interimari ai Consiliilor Raionale din Briceni, Dondușeni, Drochia, Râșcani, Soroca, Ungheni, Călărași, Glodeni și Fălești, profesori și directori de școli, reprezentanți ai clerului și ai mass-media.

Delegația MRP a evidențiat necesitatea menținerii unui dialog constant între cei care își doresc să pună în practică o inițiativă eligibilă pentru finanțare și experții de proiecte din cadrul ministerului, Participanți la eveniment s-au familiarizat cu programele 2019 eligibile pentru finanțare de către MRP, rigorile de perfectare a dosarului de aplicare, specificul cofinantării etc.

Pozele de la eveniment pot fi accesate aici

Distribuie acest articol