Anual, la 23 aprilie, marcăm o dublă sărbătoare a lecturii prin Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor și Ziua bibliotecarului.

Bibliotecile au jucat întotdeauna roluri multiple în comunitățile lor. Ele nu sunt doar resurse pentru cititorii pasionați, ci sunt și locuri de refugiu și de predare, spații de adunare a comunităților și surse de ajutor și confort pentru mulți.

Chiar și în lumea noastră în schimbare rapidă, Biblioteca Științifică USARB rămâne un pilon al comunității academice bălțene, datorită în mare parte flexibilității și inovației personalului bibliotecii. Echipa bibliotecii răspunde în mod constant nevoilor comunității, investind în tehnologie și idei pentru a crește accesibilitatea și resursele pentru utilizatori.

La Mulți Ani, dragi bibliotecari, cei care promovați lectura, sunteți dedicați cărților și cititorilor, cei care iubiți cărțile mai mult decât oricine, vă dorim sănătate, răbdare și cât mai mulți cititori iubitori de lectură și de frumos iar dragostea și lumina, ce o emanați, să vă fie răsplătită din plin. Să aveți parte de sănătate, iar așteptările personale și profesionale să se valorifice mereu.

Cu aleasă prețuire, Administrația Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.

Distribuie acest articol