Rectorul USARB, Natalia Gașițoi, a participat la aniversarea a 32 de ani de la fondarea Brigăzii 1 Infanterie Motorizată ,,MOLDOVA”, din municipiul Bălți

Astăzi, 11 aprilie, Brigada 1 Infanterie Motorizată „MOLDOVA” a organizat evenimentul dedicat aniversării a 32 de ani de la crearea unității militare din municipiul Bălți.

La eveniment au participat mai mulți oficiali și oaspeți din Republica Moldova și România.

,,Sunteți garantul securității naționale, de apărare a suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova. Zilnic dați dovadă de profesionalism şi responsabilitate, fiind alături de cetăţeni, oferindu-le siguranță,  pace şi linişte. Este o ocazie în plus de a ne exprima recunoștința către Dumneavoastră, pentru activitățile în domeniul securităţii statului, dedicație și implicare la asigurarea ordinii publice.”, a declarat rectorul Natalia Gașițoi.

Brigada 1 Infanterie Motorizată „MOLDOVA” din Bălți a fost creată la 10 aprilie 1992.

Cu această ocazie, instituția a organizat o expoziţie de armament şi echipament militar, iar orchestra militară a prezentat un program artistic, iar un grup de soldați, sergenți, ofițeri și angajați civili au primit grade, diplome și distincții ale Armatei Naționale.

 

Distribuie acest articol